Onion 2054 Kjole med v-hals – Snitmønster

Snitmønster fra Onion 2054 - Kjole med v-hals

Køb snitmønstret her

Onion 2054 er et snitmønster til at sy en kjole med V-hals. I dette snitmønster fra Onion er der 3 udgaver af kjolen at vælge imellem. Alle mønstrene har et raffineret snit, med raglanærmer med sidepanel. Sidepanelet mødes med for- og bagstykkernes sidepanel søm, det giver mulighed for at kombinere flere typer stofkvaliteter. F.eks. kunne du vælge sort stof kombineret med f.eks. dyreprint. Nedenfor ses en opsyet model af Onion 2054 snitmønsteret. Der følger en udførlig vejledning med i pakken.

Størrelser: Mønstret passer til størrelse 34 – 48

Niveau: Middel

Materiale forbrug:

onion-2054-materiale-forbrug

  • Alle modeller: 4 mm Tvillingenål til stretchstof
  • Tråd.
  • Model C: 30 cm elastik 0,5 cm bred til rynke-effekt.

Materialeforslag:

Modellerne er beregnet til strikstof (strikstoffet skal være af elastisk kvalitet med f.eks. lycra ), f.eks. en viscose jersey eller courtelle jersey med stretch.

Øvrigt:

onion 2054 model

Figursyet kjole med V-hals, raglanærmer med sidepanel, søm midt bag og med sidepaneler. Sidepanelerne er smale, da de er trukket lidt ind mod sidesømmene, så de herved kan mødes med ærmernes sidepaneler ved raglansømmene. Halsen afsluttes med kant klippet af modellens stof. Raglanærmerne er med søm fra skulderen.Kjolens overdel er beregnet til at være tætsiddende.

Bemærk! Nogen steder er mønsterdelene mindre end angivne kropsmål i måleskemaet, da modellen er beregnet til elatisk trikstof.

  • Model A: Lange ærmer med manchet forneden.
  • Model B+C: Med lange ærmer.
  • Model B: Med gennemskæringslinien i taljen på for- og bagstykket.
  • Model C: Med rynke-effekt ved sidesømmene.

Opsyet model:

onion 2054 opsyet model forfra