Onion 6017 Buksedragter – snitmønster

Snitmønster fra Onion 6017 Buksedragt

Køb snitmønstret her

Onion 6017 er et snitmønster til en flot buksedragt med slå-om effekt foran. Mønstret giver et flot og løst look, og har 2 læg på forbuksen, fine skrålommer og smal fodvidde. Den ene model har indbygget bindebånd, alternativt kan der bruges et bælte til dragten, da den er relativ løs i taljen. Som altid med Onion snitmønstre får du flere forskellige variationer med i pakken. I Onion 6017 får du 3 modeller. Se de opsyede modeller nederst på siden. Der følger en udførlig vejledning med i pakken.

Størrelser: Mønstret passer til størrelse 34-48

Niveau: Middel

Materiale forbrug:

onion 6017 materiale forbrug

  • Model A+B: 20 cm/Model C: 45 cm strygeindlæg til forskanternes ombuk+nakkebelægning og model C til ærmegabsbelægninger.
  • NB! Dragten er uden lynlås, men hvis der ønskes en større åbning når dragten tages på, kan vælges at isy en lynlås i sidesømmen.
  • Tråd.

Materialeforslag:

Dragten er beregnet til fast stof, f.eks. en viscose-, uld-, tynd denim-, lærreds- eller en blandingskvalitet. Kan også bruges til en isolikvalitet.

Øvrigt:

onion 6017 model

Dragt med slå om-effekt på forstykket 2 læg på forbuksen, skrålommer og med smal fodvidde. Nakken forarbejdes med en belægning og forkanten forarbejdes med et ombuk.

Dragten er relativ løs kan taljeres med bindebånd, som model B eller bruges med et bælte i taljen.

  • Model A+B: Lange ærmer med albueindsnit.
  • Model B: Bindbånd på bagstykket.
  • Model C: Uden ærmer og et læg på skulderen.

Opsyet model:

onion 6017 opsyet model forfraonion 6017 opsyet model forfra alterntiv