Onion 2052 Empirekjoler med læg – Snitmønster

Snitmønster Onion 2052 Empirekjole

Køb snitmønstret her

Onion 2052 er et snitmønster til at sy empirekjoler med læg. Kjolemønsteret er i en flot og feminin stil. De er meget lette at sy og passer fint til at mix af forskelligt stof.Kjolerne er alle i den meget populære retro-kjole stil. Som altid med Onion snitmønstrene, er der flere udgaver at vælge imellem. Onion 2052 har 3 forskellige udgaver at vælge imellem. En med en strop i halshullet, som syes fast i empireoverskæringen, og giver en flot effekt. Modellerne kan desuden bruges som spencer med en top med langeærmer under. Modellerne er beregnet til strikstof af elastisk kvalitet, f.eks. en viscose jersey. Nedenfor ses 2 opsyede modeller af snitmønsteret. Der følger en udførlig vejledning med i pakken.

Størrelser: Mønstret passer til størrelse XS – XL

Niveau: Begynder

Materiale forbrug:

onion 2052 materialeforbrug

  • Alle modeller: 4 mm Tvillingenål til stretchstof
  • Tråd

Materialeforslag:

Modellerne er beregnet til strikstof (strikstoffet skal være af elastisk kvalitet), f.eks. en viscose jersey.

Øvrigt:

onion 2052 model

Figursyet kjole med empireoverskæring, bredt læg midt for og vingeærmer (ærmer går ud i ét med sidestykkerne) og rundhals, som afsluttes med kant i modellens stof.

Bemærk! Mønsterdelene er mindre, eller lig med det angivne kropsmål i måleskemaet, da modellen er beregnet til elastisk strikstof.

  • Model A: I midi længde.
  • Model B: Med bred kant forneden.
  • Model C: Med strop på forstykket. Herved formgives halsen til V-udskæring og giver samtidig en fin rynke-effekt – meget enkelt!

Opsyet model:

onion 2052 opsyet model forfra onion 2052 opsyet model forfra alternativ