Onion 2044 Retro spencer og top – Snitmønster

Snitmønster fra Onion 2044 Retro Spencer og top

Køb snitmønstret her

Onion 2044 er et snitmønster til at sy En retro spencer og retro top. Som altid i snitmønstre fra Onion, indeholder mønstret flere udgaver. I Onion 2044 snitmønstret, får du 4 forskellige udgaver, 2 spencer og 2 toppe. Alle i A-facon, og gennemskæring på bagstykket. Nedenfor ses en opsyet model af snitmønsteret. Der følger en udførlig vejledning med i pakken.

Størrelser: Mønstret passer til størrelse 34 – 48

Niveau: Middel

Materiale forbrug:

onion 2044 materiale forbrug

  • Alle modeller: 40 cm strygeindlæg til hals- og ærmegabsbelægning, 1 knap til lukning midt bag, 10 cm bånd til trenselukningen midt bag (eller lav bånd af modellens stof)
  • Tråd.

Materialeforslag:

Modellen er beregnet til fast stof, f.eks. en bomulds-, poplin-, satin- eller silkekvalitet. Modellen kan også laves i strikstof, brug da en halv til en hele størrelse mindre.

Øvrigt:

onion 2044 model

Spencer/top i let løs silhouet og sidesømme i A-facon. Gennemskæring på bagstykket med slids og trenselukning ved halsen. På forstykket brystindsnit. Hals og ærmegabe forarbejdes med belægning.

  • Model A: Spencer.
  • Model B: Spencer med bærestykke på forstykket.
  • Model C: Top med bærestykke og wienerlæg* på forstykket.
  • Model D: Top med bærestykke og wienerlæg* på forstykket. *Wienerlæg er drejet ud fra modellens bund, så modellen virker mere slank nedefter.

Opsyet model:

onion 2044 opsyet model forfra