Onion 2026 Kjole, Tunika med indsats – Snitmønster

Snitmønster fra Onion 2026 Kjole, tunika med indsats til strik

Køb snitmønstret her

Onion 2026 er et snitmønster til at sy en kjole, enten i midi eller mini længde, eller en tunika. Onion 2026 snitmønsteret giver 3 længder, og to af dem er med bælte, og den sidste er med en overskæringskant forneden. Selve kjolen har sidesøm der er taljeret og forsætter ud i A-facon. Hals, kanter og bælte kan evt. laves i kontrast stof, til at giver kjolen et flot look. Nedenfor ses en opsyet model af Onion 2026. Der følger en udførlig vejledning med i pakken.

Størrelser: Mønstret passer til størrelse XS – XL

Niveau: Middel

Materiale forbrug:

onion 2026 materiale forbrug

* Modellernes halsindsats+kanter+ evt. bælte kan vælges i et kontrast stof, derfor er forbruger hertil angivet separat. Ønskes kjolen i ens stof tillægges dette forbrug.

  • Alle modeller: 30 cm strygeindlæg (Vlieseline H 180) til halsindsatsens udvendige del, 4 mm Tvillingenål til stretchstof (til oplægning)
  • Tråd.

Materialeforslag:

Modellerne er beregnet til strikstof (strikstoffet skal være af elastisk kvalitet) f.eks. en T-shirt kvalitet med viscose.

Modellernes halsindsats, kanter og bælte kan syes i fast stof, som giver en kontrast til kjolens “krop” i strik.

Øvrigt:

onion 2026 model

Kjole/tunika med lange raglanærmer afsluttet med kant forneden, halsindsats (i 2 lag stof), let rynk midt for under halsindsatsen, rygindsnit på bagstykket. Modellens sidesøm er taljeret og fortsætter ud i A-facon.

  • Model A+B: Kjole i mini A/midi C længde med bælte.
  • Model B: Tunika længde.
  • Model C: Med overskæringskant forneden.

Opsyet model:

onion 2026 opsyet model forfra