Onion 2016 Empire-spencer – Snitmønster

Snitmønster fra Onion 2016 Empire Spencer

Køb snitmønstret her

Onion 2016 er et snitmønster til en super lækker Empire-spencer kjole. Denne spencer har en V-halsudskæring og gennemskæringsstykke i empire-linien. Der bruges bindebånd der syes med sidesømmene og bindes på bagstykket. Forstykkets overdel med rynk under brystet og søm midt for. Bagstykkets overdel og underdel med rynk midt bag. Lynlås ved den venstre sidesøm. Halsudskæringen afsluttets med en belægning og ærmegabene påsættes skråbånd. I dette Onion 2016 snitmønster finder du 3 variationer af kjolen. Nedenfor ses en opsyet model af snitmønstret. Der følger en udførlig vejledning med i pakken.

Størrelser: Mønstret passer til størrelse 34 – 46

Niveau: Middel

Materiale forbrug:

onion 2016 materialeforbrug

  • Alle modeller: 45 cm strygeindlæg (Vlieseline H180) til halsudskæringens belægning, 120 cm skråbånd til forarbejdning af ærmegab, 30 cm lynlås til lukning ved sidesøm.
  • Tråd.

Materialeforslag:

Modellerne er beregnet til fast stof, som falder godt, f.eks. viscose,
crépe eller en blandingskvalitet.

Øvrigt:

onion 2016 model

Spencer med V-halsudskæring, gennemskæringsstykke i empire-linien og bindebånd som her syes med ved sidesømmene og bindes på bagstykket. Forstykkets overdel med rynk under brystet og søm midt for. Bagstykkets overdel og underdel med rynk midt bag. Lynlås ved den venstre sidesøm. Halsudskæringen afsluttes med en belægning og ærmegabene påsættes skråbånd.

  • Model A midi længde.
  • Model B mini længde.
  • Model C med buet kant forneden og bred flæse

Opsyet model:

onion 2016 opsyet model forfra