Onion 2013 Empire kjole til strikstof – Snitmønster

Snitmønster fra Onion 2013 Empire kjole til strikstof

Køb snitmønstret her

Onion 2013 er et snitmønster til en rigtig flot og lækker empire kjole i strikstof. Som det kan ses på den opsyede model nederst, så giver dette snitmønster dig rig mulighed for at lave flotte og specielle detaljer på kjolen. Den opsyede model har en gylden strikkvalitet med mønster. Ved både halsudskæringen, forneden på kjolen og ved ærmerne er der påsyet slotte sølv palliet bånd. Kjolen egner sig også godt med bukser indenunder. Som altid med Onion snitmønstre, får du flere variationer med i dette mønster. Onion 2014 giver dig 3 variationer, med forskellig ærmelængde og detaljer. Nedenfor ses en opsyet model af snitmønstret. Der følger en udførlig vejledning med i pakken.

Størrelser: Mønstret passer til størrelse 34 – 46

Niveau: Middel

Materiale forbrug:

onion 2013 materiale forbrug

  • Alle modeller: 40 cm strygeindlæg (Vlieseline H180) til halsudskæringens belægninger.
  • Tvillingenål til stretchstof til oplægning.
  • Tråd

Materialeforslag:

Modellerne er beregnet til strikstof (strikstoffet skal være af elastisk kvalitet). Bæltet kan både laves i fast- eller strikstof.

Øvrigt:

onion 2013 model

Faconsyet kjole til strikstof, hvor underdelen er skåret i A-facon forløb. Skrå empire-gennemskæring på forstykket og rynk under brystet. Indsnit på bagstykket. V-halsudskæring og søm midt for ved forstykkets overdel. Halsudskæringen forarbejdes med en belægning som stikkes fast på forstykket.

  • Model A: med korte ærmer
  • Model B+C: med 3/4 lange ærmer.
  • Model C: med bælte under empiregennemskæringen, som holdes
    på plads med trenser ved sidesømmene.

Opsyet model:

onion 2013 opsyet model forfra