Onion 2004 Japansk inspireret kjole – Snitmønster

Snitmønster fra Onion 2004 Japansk inspireret kjole

Køb snitmønstret her

Onion 2004 er et snitmønster til at lave en flot japansk inspireret kjole i en klassisk stil. Kjolen fungerer rigtig fint som både fest/cocktail kjole. Kjolen er figursyet, uden at sidde tæt. Som det ses på den opsyede model, så har den skrå lukning og kinakrave. Onion 2004 har 2 forskellige variationer, den ene slukker lidt over knæet og den anden er en lang model med elegant slids midt bag. Nedenfor ses en opsyet model af snitmønstret. Der følger en udførlig vejledning med i pakken.

Størrelser: Mønstret passer til størrelse 36 – 46

Niveau: Middel

Materiale forbrug:

onion 2004 materiale forbrug

  • Alle modeller: 40 cm strygeindlæg (Vlieseline H 180) til kraver og belægning.  30 cm lynlås. Fire knapper f.eks. betrukket i kjolens stof, rouleauvender (til trenser)
  • Tråd.

Materialeforslag:

Kjolen er beregnet til fast stof f.eks. bomuld eller en blandingskvalitet. Modellen er også velegnet til faststof med stretch

Øvrigt:

onion 2004 model

Modellen er figursyet, uden dog at sidde tæt, med kinakrave og skrå lukning, som lukkes med fire knapper. Brystindsnit i siden, to indsnit på for- og bagstykket og skulderindsnit fra halsudskæringen, søm midt bag og lynlås i siden.

  • Model A: Kjolen slutter lidt over knæet.
  • Model B: Lang kjole med elegant slids midt bag.

Opsyet model:

onion 2004 opsyet model forfra